Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Produkter i butikken

Er produktene lisensierte eller ren kopi?

Våre produkter er lisensierte og er dermed ekte vare. Vi har ikke noen som helst form for handel med leverandører som selger slike varer av prinsipp. 

Dere mangler noen produkter jeg har veldig lyst på

Vi hjelper deg så gjerne. :) send e-post til kundeservice@poki-heaven.no og vi forsøker å lete opp produktet for deg, om vi klarer å skaffe det. Vi garanterer svar. 

Forespørsler om produkter må være innen vår hobby/fan relaterte tilnærming.

Jeg har spørsmål, hvordan kan jeg kontakte dere?

1. Rask respons får du ved å ta kontakt via chat boblen nederst i høyre hjørnet. Vi svarer effektivt der. Ellers er vi lett tilgjengelig på epost også.

2. E-post kan lønne seg, er det noe som krever mer en korte svar, er det helt klart å foretrekke. Kundeservice@poki-heaven.no 

Hvor kommer deres produkter fra?

Vi utvikler stadig ett mer internasjonalt kontaktnettverk. Dette fordi vi ønsker å tilby varer som ikke er like lett å få tak i Skandinavia, og har større variasjon.

Pr. Nå bestilles produkter fra flere land i Europa, Asia og Nord Amerika.

Kjøp og salg av kort

Hva mener dere med pack fresh?

Det betyr at kortet ikke er tatt i bruk. Kortet har gått rett til oppbevaring.  Kortene som har holo/reverse eller annet spesielt ved seg, har blitt puttet i sleeve/kort lomme direkte etter åpning. Feil trykk eller skader på kort fra pokemon kan forekomme.

Hvordan sender dere kort av lavere og høyere verdi?

Vi sender kort som generelt ikke har veldig høy verdi (common, uncommon og rare) i samme plastlomme for alle de kortene. Kort av typen reverse, holo osv. blir sendt i sleeve / kortlomme. (For å beskytte kortets utseende) Kort av høyere verdi 100kr+ blir sendt oppbevart i card saver også. Det vil si en ekstra beskyttelse som er graderings godkjent (om man senere ønsker å gradere kvaliteten på kortet for å få høyere verdi) 

Jeg har kjøpt ett verdifullt kort, hva slags sending bør jeg velge?

I den sammenheng, vil vi anbefale å velge pakke med pakkesporing. Som eksempel, ett kort verdt 1000 kr som sendes i brevpost, har man ingen sikkerhet om at kommer til skade ved fukt (postkasse), dårlig behandling eller verste tilfelle komme på aveie. Selv om dette skjeldent skjer, så er det en sjanse å ta.

Jeg lurer på om jeg skal kjøpe gavekort eller velge ut ett produkt som gave, hva bør jeg velge?

Vårt råd er om du ikke vet hva den heldige mottakeren ønsker, så kan gavekort være lurt. Det er kjekt i seg selv for en som liker godt hobbyen, å søke, lete og finne hva som endrer spillet i ens egen favør. Om du vet eksakt hva personen ønsker, sjekk lageret vårt eller gjerne ta kontakt.  :)

Jeg har ett kort av høy verdi, og ønsker å selge.

Ta kontakt med oss. Husk vi er en butikk, og har våre omkostninger. Salg basert på markedspris, for at vi skal selge videre til markedspris går ikke. Vi må ha muligheten til å videreselge kortet, omkostninger og ta vårt ansvar for en fremtidig kjøper.

Det står mye på kvalitet på kortet. Pack fresh, mint (M) og nearly mint (NM) er noe av det vi ser på. Du kan sende oss en e-post som skal inneholde bilder av god kvalitet med baksiden og fremsiden. Kortet bør leveres i card saver, eller skal ha minimum sleeve / kortlomme.

Uforsvarlig sending tar vi ikke ansvar for. Ved ankomst vil kortet bli etter beste evne ivaretatt (som om det var en gud) :P

Vi kan komme til en ca. vurdering om bildene er av god kvalitet, men vi utbetaler ikke for kortet før vi har fått det inn for fullstendig vurdering. Begrunnelse for evt. redusert pris vil komme pr. e-post.

Vi beholder retten til å avslå å kjøpe kort. 

I tilfeller der det ønskes solgt kort av høyere verdi, ta kontakt pr. epost kundeservice@poki-heaven.no 

Hva mener dere med M , NM , EX, GD, LP, PL , P?

M betyr Mint. Disse kortene er topp kvalitet, det vil si ingen hakk i kanter, hvite korn i utseende (produksjons skader), riper og trykket på begge sider er plassert sentrert. Kort som er vanskelig å se skader på er shiny, holo, rainbow og slikt. De tar veldig lett skade. Om du sikter på verdier, må kort puttes forsiktig og fort i sleeve /kortlomme. Før de også oppbevares i card saver om graderings ønske.

NM betyr near mint. Kortene her kan ha små hvite prikker (korn), men veldig få. Kortet bør ikke ha blitt spilt med. Riper i ett slikt kort vil ikke være NM. Kortet må være rent. Samme her, sleeve.

EX betyr exellent. Kortet har blitt brukt, og det er fort synlig at kortet har blitt brukt. Små riper feks. Om ripene er veldig synlig ved første øyenkast, er det ikke EX.

GD er kort som har skader rundt kantene, skraper og kortet er ikke rent. Kortet har ofte skader basert på spilling. Graderingen her er i området og nedover, om kortet i det hele tatt er lov å spille. Grunnet at kortet kan være identifiserbart i spill.

LP er kort som bærer preg av å ikke ha hatt sleeve. Kan ha alle skadene beskrevet over. De kan mulig spilles med , men med sleeves.

PL played. Kortet ser slettes ikke bra ut. Til og med i sleeves. Det er neppe godkjent i en turnering sammenheng. 

Poor. Kortet har store skader, kan ha bretter og alt som kan være beskrevet før. Neppe lurt å spille med.

Gradering er basert på dette og avgjør mye av verdien på ett kort. Så en Charizard first base set kort solgt til 320 000$ er ikke ett poor card. Pris reduseres mye basert på graderinger.

Pack fresh betyr ikke en gradering. Det betyr om kortet har skader har det gjerne med produksjon å gjøre. Pack fresh skal gå til forsvarlig oppbevaring så fort det lar seg gjøre og ikke spilles med. Spesielt viktig er sleeves på holo, reverse og andre kort som er skinnende.

Funko

Hva betyr Svært God, Meget God, God og Mindre god når jeg skal velge kvalitet?

Poki-heaven kontrollerer alle Funko Pop (standard størrelse 4 inch) som kommer inn i vårt lager, før vi legger dem ut. Dette gjør vi spesielt for våre kunder som ønsker høyest mulig utseendemessig pen Funko innpakningen (samleren). Disse kundene går gjerne for Svært og Meget god.

For kunder som er mest opptatt av figuren, er god (ikke så pen eske) eller mindre god (mer skadet eske) naturlig nok mer relevant. Naturligvis er figuren i seg selv uskadet, så her kan man få mye for pengene.

Les mer om trygghetsgarantien vår

Er deres Funko produkter ekte?

Ja våre produkter er ekte Funko varemerke og våre leverandører handler direkte fra Funko produksjonslinjen. Vi bestiller våre produkter gjerne opptll 1 år i forveien, for å sikre oss det som kan være hipt og inn, og vi selger bare nye produkter vi har fått direkte fra leverandør.

Kan hende i fremtiden at vi åpner dørene for å kjøpe Pop! som er av spesiell verdi fra samlere, men da skal det være nøye rutiner på plass. Der er vi ikke enda, da det krever mye planlegging og ekstra kontroll. Uekte Funko hører ikke hjemme hos oss.