Poki-heaven er en lidenskapelig butikk:

Poki-heaven består av samlere, og vi baserer alt vi gjør, på hvordan vi selv ønsker opplevelsen. Så hvorfor ikke gå inn med målet å bli alt for geeksa!

Plushen skal barna kunne kose seg med, eller kanskje fylle hylla di. Pop! Figuren skal skinne ut fra dine ønsker og være ett smykke i samlingen din. Kortene i permen du kan åpne og beundre, eller spille med. Ponyen du drømte om som barn, og kanskje ønsker å dele opplevelsen med dine egne barn. Er bare noen eksempler på hva du vil finne hos oss.. Opplevelsen og følelsene av hva vi tilbyr, er nøkkelen for oss. 

Poki-heaven:

Poki-Heaven er en Norsk bedrift med eget lager i Norge. Vi har høy fokus på kvalitet, en helhetlig kjøpsopplevelse og sikker rask sending. Produktene vi fører er lisensierte og dermed ekte varer fra høyt resperkterte produsenter. Poki-heaven sikter på bredt utvalg. Det vil du oppleve når du går gjennom vårt utvalg ;)

Mer om oss fra andre:
Vi har valgt å ta i bruk Trustpilot, på bakgrunn av at de ikke tillater at anmeldelser kan endres eller fjernes, og oppfordrer derfor våre kunder å lese våre anmeldelser hos Trustpilot. Vi ønsker å være transparente og synlige ovenfor våre kunder.

Våre leverandører holder til i følgende land:
USA, Italia, Belgia, England, Danmark, Japan og Norge. Alle disse har tett kobling til produsentene av produktene.
Dette gjør det mulig for oss å skaffe helt unike og spennende produkter av høy kvalitet.

Ta gjerne kontakt:

Ikke vent, ta kontakt om du har spørsmål, vi svarer raskt og effektivt. kundeservice@poki-heaven.no eller bruk kontakt oss på nettsiden.

http://www.poki-heaven.no drives av Poki-heaven AS (org. 928 064 190) Registrert i Foretaksregistret.

Poki-heaven