Om Poki-Heaven

Poki-Heavens filosofi:

Poki-Heaven er en bedrift med fokus på kvalitet på produkter, en helhetlig god kjøpsopplevelse og en sikker rask sending.
Siden vi startet har vi fått mye gode tilbakemeldinger, på vår fokus på kvalitet og oppfølging av kunder. Alle produkter er lisensierte. 

Lidenskapelig butikk:

Vi er samlere, og baserer alt på hvordan vi selv ønsker opplevelsen. For oss har vi hatt varierende opplevelse, den gang vi handlet som private kunder. Så hvorfor ikke gå inn med målet VI SKAL BLI BEST! Vi vet våre kjære samlere og fans ønsker lykkefølelsen. Her skal det skinne av glede når pakken kommer.

Plushen som barna kan kose seg med, eller fyll hylla di med alle de flotte plushene. Pop! Figuren din skal se mint ut, ikke bulker, rifter, klistremerker eller skader på glasset, og skal kunne være ett smykke i samlingen din (vi har Mint garanti). Kortene i permen du kan åpne og beundre. My Little Ponyen du drømte om som barn. Leker du handler fra oss, skal kunne være av ypperste kvalitet. Opplevelsen og følelsene av hva vi tilbyr, er nøkkelen for oss. 

Gina og Ruben

http://www.poki-heaven.no drives av Poki-heaven AS (org. 928 064 190).

Registrert i Foretaksregistret. Kontakt: kundeservice@poki-heaven.no