Gå til innholdet

Poke Con 2024 Kristiansand

Hei alle Poki-heaven Fans! 

Vi har akkurat vårt på Poke Con 2024 som har vært en stor glede og ett skikkelig rush! Noen ganger trenger en nettbutikk å bli påmint hvor utrolig bra vi er for samlermiljøet og ikke minst barna. Poke Con 2024 har vist seg som en glede for familie, samlere og spillere, og Poke Con har fått lov ord fra miljøene vedrørende arrangementet, også fra oss. Ryddig og ordentlig. Anbefaler dere på det sterkeste å legge av tid til det arrangementet neste år. Nå om 2 uker skal vi også på Magicon 2024 i Oslo. Da er det også muligheter for å møte oss. Det blir noe mindre stand, men vi har alltid en tendens til å ta med litt for mye på ett slikt arrangment. Fokus der blir Anime og Magi! Det gleder vi oss også veldig til.

Se gjerne bilder (av personvern hensyn er det ikke mange bilder av deltakere). Bildene er fra dag 2, som var en litt roligere dag og fleste er før lokalene åpnet (rakk ikke å ta bilder dag 1 før det ble fullt med kunder). Poke Con sier at arrangmentet blir med stor sannsynliget større neste år. Det var veldig mange besøkende hos oss dag 1, og en del produkter ble utsolgt. Dere ser også at vi har hatt ett fokus på rom, slik at våre kunder får bevege seg rimelig fritt, uten å måtte stå oppå hverandre. ;)

Pokemania som er en frivillig og flott organsisasjon, setter pris på medlemskap og støtte fra miljøet. Dem jobber hardt for å skape noe som gleder alle aldere. :) Link til dem legger vi også med: Pokémania | Pokemania

He en riktig fin dag alle sammen. :)

Link Poke Con 2024

PokèCon Norge 2024 | Pokemania

Følge dem også på Facebook: Facebook

Og oss ;) Facebook

Adresse
Alf Lundebys veg 6, 2614 Lillehammer
Telefon
94971566
E-postadresse
kundeservice@poki-heaven.no
Foretaksregisteret
928 064 190 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business