Gå til innholdet

Hvordan selge dine Funko Pop! til andre

Kjøp og salg av Funko Pop! for deg som skal selge

Heisann alle sammen :) Vi har lagt merke til at det er litt forskjell på hvordan folk går frem når dem skal selge sine eldre Funko Pop! Pr. nå selger vi ikke annet enn helt nye Funko Pop, så dette innlegget er rettet mot private som evt. ønsker å redusere samlingen sin. Poki-heaven kjøper ikke prdukter fra tidligere eiere, så dette innlegget er kun for å hjelpe til.
Så her velger vi å komme med noen gode tips, for hvordan selge din Pop! :)


NB! Ikke selg falske produkter, sørg for at du har sjekket og det er faktisk ekte vare du sitter med.

Punktene vi går gjennom her er:

1. Gode bilder som viser produktet i sin helhet
2. Listepris
3. Markedet
4. Frakt, beskyttelse og pakking

 

1. Gode bilder som viser produktet i sin helhet:
For en kjøper er dem opptatt av at Funko Pop esken ser bra ut og at innholdet ikke har noen skader. Vær forsiktig med å oppgi begreper som NM /M osv, så lenge den ikke er gradert. Kan være at du synes den ser fantastisk ut, men en annen ser større problemer med den. Derfor er det viktig for en kjøper å se esken fra alle sider. Så ta gode opplyste bilder som gir en god oversikt over tilstand.

2. Listepris:
Når du skal selge, oppgi først og fremst Funko's listepris. Bruk gjerne Funko's egen App til dette og legg ved bilde fra Appen (dokumentasjon er alltid viktg). Den finnes for Android og Apple. Søk på Applestore eller google play etter Funko og du finner den der. Legger også ved link Funko Mobile App | Funko. Gjerne også bruk Pop Price Guide - Everything Funko, da det er veldig mangle samlere som sverger til den siden. Informasjon som kan være nyttig for kjøper ser du på eksempler under:

       
Dette bildet viser Funko's oppgitte verdi   Dette bildet viser produksjonsdato og item nummer, det gjør det enklere for kjøper å søke opp selv.

Konklusjon: All informasjon du kan tilby er nyttig for kjøper :)

3. Undersøk markedet:
Hvordan er faktisk markedet der ute? Jo her er det forskjell på Norge og internasjonalt. Med tanke på størrelse på samlermiljøet i Norge, kan man ikke nødvendigvis forvente ett rush for å kjøpe Popen din (her står det på antall interessenter som er villig til å knive om den). Men vi anbefaler å bruke alikevel internasjonal side som ebay eller tilsvarende med tillitt. Her er det lett selger går litt crazy og tenker wow! for en pris! Ikke se på hva som er til salgs, folk overpriser og det er derfor viktig å se hva den faktisk hva den har gått for. Søk opp produktet ditt, og filtrer visningen til kun solgte Funko Pop. 

 


Overpris eksempel

Solgte produkter: Feks brand new styrer opp prisen (er din Pop det?, uten skader? osv) også bidding der det er en elendig pris kan du se bort ifra, der er det ofte noen som bare har vært heldig og endt med sluttbudet. Se på gjennomsnittsprisen på der folk har solgt til fastpris og budpriser som er mer riktig. I denne sammenhengen bør du også se på om bildene tilsvarer ditt produkt. Noen kan ha klistremerker som er ekstremt sjeldne, eller andre ting som glow osv. Så det må samsvare med ditt produkt.

Liste over solgte Venom produkter. Dette gjør du ved å filtrere til sold items.

4. Frakt, beskyttelse og pakking

Din kjøper trenger å vite hvem som skal betale frakten. Sørg for at dette kommer frem tydelig, og gjerne velg helst en sendingstype med forsikring fra posten. Da unngår du konflikter rundt tilstand eller tap av pakken.  Pakking er det siste du ønsker å bli tatt for, så pakk den inn i silkepapir eller bobleplast for å beskytte popen godt. Ikke velg materialer som kan skape skraper i produktet. Om du viser produktet med beskyttelse, er det viktig at det kommer frem om kjøper får den med i salget eller ikke. Om du er villig til å selge med om kjøper ønsker det, bør du være klar på hva dette koster i annonsen.

------------------------------------------------------------

Til sist ønsker vi deg lykke til med salget! :) Vi er sikre på at dette vil applere mer til kjøper :) Sørg for å være ærlig og redelig med kjøperen under salget.

 Poki-heaven :)

Adresse
Alf Lundebys veg 6, 2614 Lillehammer
Telefon
94971566
E-postadresse
kundeservice@poki-heaven.no
Foretaksregisteret
928 064 190 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business