Gå til innholdet

Harry Potter Funko Pop figurer du må ha i samlingen din

Harry Potter-universet har vært en hjørnestein i populærkulturen i over to tiår. For fans av serien er det ikke nok å bare lese bøkene eller se filmene; entusiasmen manifesteres ofte gjennom samling av ulike former for memorabilia. En av de mest populære formene for samlere er Harry Potter Funko Pop figurer, som med sin sjarmerende stil kombinerer nostalgi med moderne kultur. Disse figurene fanger essensen av Harry Potter-universet, og bringer karakterene til live på en måte som få andre samleobjekter kan. I dette innlegget vil vi utforske hvilke Harry Potter Funko Pop figurer som er mest verdsatt, hvordan du kan finne eksklusive figurer, og hva som er essensielle figurer for en komplett Harry Potter samling.

Besøk Poki-Heaven sine nettsider for Harry Potter Funko Pop!

 

Hvilke Harry Potter Funko Pop figurer er mest verdsatt?

I Harry Potter-figurens verden er noen figurer spesielt ettertraktet, grunnet sjeldenhet og popularitet blant fans. 

Funko Pop Harry Potter nummer 118 med to tryllestaver

Funko Pop Harry Potter nummer 118 med to tryllestaver

POP Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Rubeus Hagrid in Animal Pelt Outfit Vinyl Figure 171

Rubeus Hagrid Pop-figuren, nummer 171

Harry Potter Dobby Pop! Vinyl Figur 17

Harry Potter Dobby Pop! Vinyl Figur 17

Harry Potter

Én av de mest verdsatte figurene, er den eksklusive vinylfiguren Funko Pop Harry Potter nummer 118 med to tryllestaver. Figuren illustrerer Harry med sine ikoniske tryllestaver, som fanger et essensielt øyeblikk fra karakterens reise. 

Rubeus Hagrid

Rubeus Hagrid har alltid vært en favoritt blant Harry Potter-fans, og hans karakterfigur av vinyl er et must for de som ønsker å gjenskape magien fra "Harry Potter og Fangen fra Azkaban." Pop-figuren, nummer 171, viser Gygrid med dress og slips. Dette samleobjektet gir liv til en karakter som er både monumental og menneskelig i serien, og kan forhåndsbestilles her.

Dobby

Ingen samling er komplett uten Dobby, den elskelige husnissen som stjal hjertene våre. Harry Potter Dobby Pop! Vinyl Figur 17 er en hyllest til hans tapperhet og vennlighet, og gir enhver samler en del av den gripende historien om frihet og vennskap. Denne figuren er også tilgjengelig for forhåndsbestilling hos Poki-Heaven.

 

Hvordan kan du finne eksklusive Harry Potter Funko Pop figurer?

Å finne eksklusive Harry Potter Funko Pop figurer kan være en utfordring, men det er fullt mulig med noen strategier på plass. 

 

Forhandlere

Først og fremst bør du holde deg oppdatert på spesialutgivelser fra forhandlere som Poki-Heaven, som ofte tilbyr eksklusive figurer. Det er også verdifullt å følge med på sosiale medier eller nyhetsbrev fra nettbutikker for varsler om lanseringer av begrensede utgaver.

 

Sosiale medier og forum

Det er også nyttig å delta i Harry Potter-samfunn på sosiale medier og forum. Ofte vil samlere dele informasjon om kommende utgivelser og tips for hvordan du kan skaffe deg figurene du har lyst på. Dette fellesskapet kan være uvurderlig når det gjelder råd og støtte.

 

Auksjoner og samlermesser

Auksjoner og samlermesser er andre gode steder å finne sjeldne og eksklusive Funko Pops. Det krever litt forskning og tålmodighet, men belønningen kan være stor i form av unike figurer som ikke mange har. Vær imidlertid oppmerksom på potensiell svindel, og forsikre deg om autentisiteten til produktet før kjøp.

 

Hva er de essensielle figurene for en komplett Harry Potter samling?

En fullstendig Harry Potter Funko Pop samling inneholder flere nøkkelkarakterer og scener fra serien. 

Harry Potter 18" / 47cm Stor

Harry Potter 18 tommer/ 47cm stor figur

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban POP! Rides Deluxe Vinyl Figure 123 Harry & Buckbeak 13 cm

Pop figur 123 av Harry & Buckbeak fra Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

 

Harry Potter POP! Deluxe Vinyl Figure 172 Deluxe Dumbledore w/Podium

Harry Potter Pop figur 172 av Dumbledore med podium

Harry Potter POP! Poster w/Sirius Black Vinyl Figure 08

 

Harry Potter POP! Vinyl Figure 08 av Sirius Black with Poster

Harry Potter | Stor Funko Pop

En Harry Potter 18 tommer/ 47cm stor figur, er en imponerende sentralfigur som umiddelbart fanger oppmerksomheten ved sin størrelse og detaljerte design. Denne figuren er perfekt for alle som ønsker å sette en sentral Harry Potter-detalje i hjemmet sitt. 

Harry Potter & Buckbeak

For å gjenspeile Harrys triumfer, er Pop figur 123 av Harry & Buckbeak fra Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, en uunnværlig del som inkluderer den modige og vakre hippogriffen, Buckbeak. Dette settet gir en dynamisk dimensjon til enhver samling. De to gir sammen en følelse av bevegelse og eventyr. 

Dumbledore

Dumbledore er en sentral figur i Harry Potters univers. Harry Potter Pop figur 172 av Dumbledore med podium, setter fokus på hans visdom og lederskap. Denne figuren er en hyllest til en karakter som er essensiell for både Harry Potters eventyr, og for den magiske verden for øvrig. 

Sirius Black

Ingen Harry Potter samling er fullstendig uten dedikasjon til seriens ikoniske plakater. Harry Potter POP! Vinyl Figure 08 av Sirius Black with Poster, kombinerer kunsten av samling med den visuelle tiltrekningen av en plakat. Dette er essensielt for å sette opp en tematisk utstilling. Denne unike figuren passer perfekt inn i enhver geek-innredning. 

 

Samlingen din bør reflektere essensen av Harry Potters magiske verden. Enten du er ny på samling, eller har vært en dedikert fan i mange år, gir disse figurene en autentisk dybde til din hobby og forteller de magiske historiene fra J.K. Rowlings verk på en visuell måte. 

Besøk Poki-Heaven for å oppdage de beste alternativene og gjøre samlingen din komplett, med et utvalg av Harry Potter Funko Pop figurer som vil fange tidsånden av denne tidløse sagaen.

Adresse
Alf Lundebys veg 6, 2614 Lillehammer
Telefon
94971566
E-postadresse
kundeservice@poki-heaven.no
Foretaksregisteret
928 064 190 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business